AZIENDA AGRICOLA GIUSTI neix de D’ACETAIA GIUSEPPE GIUSTI, el fabricant més antic de vinagre balsàmic de Mòdena des de 1605, amb l’objectiu de iniciar un projecte completament centrat en l’agricultura ecològica. El focus de producció d’Azienda Agricola Giusti es centra en la producció d’Aceto Balsàmic di Mòdena, de la qual és líder l’empresa mare, però també d’altres condiments a base d’aceto , tot sempre procedent de l’agricultura ecològica. La nova gamma de VINAGRES BALSÀMICS ECOLÒGICS IGP DE GIUSTI s’elabora només amb vinagres de most i vi procedents d’agricultura ecològica, cuidada i sostenible. La producció es porta a terme amb la tradicional cocció lenta dels mosts i posterior barreja amb vinagres de vi en bótes de fusta. En aquests barrils es produirà l’envelliment lent i llarg que els distingeix, sempre l’estil GIUSTI.

Us n’oferim 4 varietats :

ACETO BALSÀMIC ECOLÒGIC DE 1 MEDALLA , és un producte molt aromàtic, de gran versatilitat i amb una bona acidesa balsàmica. L’ús de fustes joves per a l’envelliment dóna a aquest producte noves fragàncies i més frescor.

ACETO BALSÀMIC ECOLÒGIC DE 3 MEDALLES, es caracteritza per la seva densitat, dolçor i l’aromaticitat. L’envelliment lent i llarg, que distingeix l’art del vinagre de la família Giusti, dóna al producte fruites i notes especiades.

vinagres

vinagres

VINAGRE DE GERDS ECÒLOGIC, una mica àcid i dolç, aquest condiment es realitza exclusivament amb matèries primeres d’origen orgànic italians i s’obté barrejant vinagre de vi i most de raïm, amb suc de gerd fresc. L’ús de gerds dóna a la preparació propietats diürètiques i antioxidants.

VINAGRE DE MAGRANA ECOLÒGIC, s’obté barrejant vinagre de vi, most de raïm i suc fresc de magrana d’agricultura ecològica, acurada i sostenible. La magrana també és un fruita amb un fort poder antioxidant i antiinflamatori gràcies a la presència de polifenols i vitamines.