BONÍTOL DEL NORD CONSERVAS ORTIZ

Per facilitar-vos la visibilitat al punt de venda us oferim el Bonítol Ortiz ja en expositor. El podreu col·locar fàcilment en qualsevol punt destacat del vostre establiment.

El BONÍTOL DEL NORD és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut, és una font de proteïnes d’alt valor biològic. Té un alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix, és ric en vitamines A i D, que ajuden a mantenir sans els nostres teixits i a prevenir malalties degeneratives, i a mes s’envasa en oli d’oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol en sang.

Hi ha una gran varietat de tècniques per a la pesca de la BONÍTOL, però al litoral Cantàbric es segueixen utilitzant les mateixes arts tradicionals de sempre, que asseguren la preservació de les espècies. A Conservas Ortiz es pesca el Bonítol del Nord amb canya, un a un, amb esquer viu o cacea durant la costanera d’estiu. Aquesta tècnica ancestral de pesca selectiva és respectuosa amb el medi ambient i els fons marins, ja que en ambdues es pesquen els peixos d’un en un . El procés d’elaboració és totalment artesanal. Al paladar, presenta un exquisit sabor i una delicada textura.