A Conserves Ortiz s’elaboren les conserves de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s’aprecia en l’exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.

Avui un en presentem les següents varietats:

El Bonítol Fregit en escabetx és una recepta tradicional, el procés és exclusiu de Conserves Ortiz. Fregim el Bonítol del Nord en Oli d’Oliva, netegem els lloms acuradament i els envasem a mà en peces senceres en el nostre escabetx tradicional. El resultat és un Bonítol del Nord amb un toc inconfusible i saborós. Truc: No llencis l’escabetx! Utilitza-ho per amanir la teva amanida de Bonítol.

La Tonyina clara en oli o en escabetx , que s’ elabora a Conserves Ortiz ha de superar múltiples criteris per garantir la millor qualitat. Es busquen els millors orígens i èpoques de pesca i seleccionen els peixos més tendres que no superen els 30 Kg. de pes. D’aquesta manera, s’aconsegueix un Tonyina clara tendre i saborosa.

Barca expositora Ortiz: Us facilitem una barca expositora de cartró, fàcil de muntar i col·locar al vostre establiment i ajudar-vos a tenir més èxit de vendes amb els productes Ortiz.