BONÍTOL EN SALSA CATALANA en format RO-1800 de pes escorregut 1,4 kg , es caracteritza pel seu sabor únic gràcies a l’escabetx amb salsa vermella o salsa catalana. L’ingredient diferenciador d’aquest escabetx típic català és el pebre vermell que s’utilitza en salses com el romesco o la salsa per calçotada. Un cop obert, per mantenir tot el seu sabor fins a cinc dies, recomanem conservar-ho a la nevera, preferiblement tapat i totalment submergit en el seu escabetx. I per als amants de la salsa catalana, recomanem no llençar la salsa i reutilitzar-la en altres receptes.

Hi ha una gran varietat de tècniques per a la pesca de la BONÍTOL, però al litoral Cantàbric es segueixen utilitzant les mateixes arts tradicionals de sempre, que asseguren la preservació de les espècies.  A Conservas Ortiz es pesca el Bonítol del Nord amb canya, un a un, amb esquer viu o cacea durant la costanera d’estiu. Aquesta tècnica ancestral de pesca selectiva és respectuosa amb el medi ambient i els fons marins, ja que en ambdues es pesquen els peixos d’un en un . El procés d’elaboració és totalment artesanal. Al paladar, presenta un exquisit sabor i una delicada textura.

El BONÍTOL DEL NORD és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut, és una font de proteïnes d’alt valor biològic. Té un alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix, és ric en vitamines A i D, que ajuden a mantenir sans els nostres teixits i a prevenir malalties degeneratives, i a mes s’envasa en oli d’oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol en sang.

FORMATS HOSTALERIA, per als hostalers més exigents, formats especials pensats per ajudar als professionals a elaborar exquisides receptes, aquests formats están pensats per facilitar la feina. Els envasos compten amb un sistema d’obertura fàcil per manejar més còmodament i fer la seva manipulació més segura, són fàcils d’emmagatzemar i molts d’ells a més compten amb una tapa de plàstic afegida que permet conservar el contingut de l’envàs un cop obert en perfectes condicions durant més temps.