Aquest mes en promoció tenim el CARPACCIO DE PEU DE PORC DE MY CHEF elaborat a partir de mans de porc cuinades a baixa temperatura i desossades manualment. Es presenta en fines llesques d’entre 4g i 6g, en sobres de 80g envasats al buit només cal condimentar amb una vinagreta.

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Están situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. Cuina a baixa temperatura. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

A part d’aquest productes us seguim oferint també la CUA DE VACÚ GUISADA, el MELÓS DE VACÚ AMB BOLETS, la GALTA DE PORC ROSTIDA, el POLLASTRE ROSTIT AMB PRUNES I PINYONS, les ESPATLLETES DE CONILL EN ESCABETX SUAU, i el PULLED PORK.