En un bon aperitiu no poden faltar els productes d’ OLISPANIA, gran varietat d’olives i encurtits, avui destaquem ELS COGOMBRETS EN VINAGRE OLISPANIA calibre 300/400.

L’acurada selecció de l’oliva i el saber fer en l’art de l’amanit, donen com a resultat una gamma de productes de gran qualitat, els quals estan reservats per als paladars més exigents. El procés de producció inclou cates de manera regular per comprovar la constància de la qualitat del producte.

Dins la gamma de productes en destaca la gamma Premium de qualitat superior, també ens ofereixen una àmplia varietat d’ encurtits i olives de varietats diferents amb os i sense, sabor natural, sabor anxova, picants, trencades de l’àvia, mojo picón, farcides…. i tot en format tant de botiga com per hostaleria.

OLISPANIA Olives, S.L. Empresa situada a Jumilla a Murcia, creada el 2012 després de la unió de dues famílies amb més de 30 anys d’experiència en el sector, el principal objectiu ha estat desenvolupar un producte de màxima qualitat. La seva filosofia està orientada a l’excel·lència pel que fa a la seguretat alimentària i a la satisfacció de client tenen des de fa tres anys la certificació IFS amb un nivell superior (96’27 sobre 100). Dels seus productes en destaca l’ àmplia gamma de farcits. Disposen també d’un assortit de sabors elaborats amb les varietats Manzanilla, Verdial, Gordal, Cacereña i Cuquillo.