CONSERVES RAMÓN PEÑA, empresa amb tradició conservera des 1920. Només adquireix productes de campanya i en llotja, no utilitzen conservants, colorants, ni blanquejants, i mantenen estrictes controls de qualitat durant tot el procés de fabricació.

Us oferim una gamma de marisc en conserva,  són càpsules del temps destinades a preservar la frescor del producte per gaudir-lo en qualsevol moment, a més són riques en nutrients i ideals per mantenir una dieta saludable.

MUSCLOS:

Procedents de les bateas de la ria d’ O Grove que al estar propera a l’oceà s’hi obtenen musclos  més grassos i millor alimentats per la major quantitat de nutrients en aquesta part de la ria. Estrictament seleccionats per mides i de la major qualitat, es fregeixen en oli d’oliva, per segellar-los, i se’ls retira el biso de forma manual. Empacats un a un, s’hi afegeix un suau escabetx.

NAVALLES:

Provenen de les zones de Finisterre o de les Illes Cíes, a la part més exterior de les bocanes de la Ria. Recollides amb la tècnica d’apnea en què els bussos més experimentats baixen fins a 16 metres de profunditat per recollir -les. Poden arribar a realitzar fins a 100 immersions en un dia.

ESCOPINYES:

Procedeixen exclusivament de la Ria de Noia i més concretament a la llotja       d’O Freixo i Testal, el lloc on s’obtenen els millors escopinyes del món. Rigorosament seleccionades i depurades abans d’obrir-les al vapor en aigua de mar. Perfectament col·locades i envasades a mà, amb l’afegit de l’ anomenat líquid de govern ,una combinació d’ingredients secrets i de l’aigua de mar depurada en què s’han cuit, que mai cal rebutjar.

 CLOÏSSES:

Procedents de la ria de Noia on tradicionalment s’ extreu la cloïssa de més qualitat. Cloïssa de varietat Bavosa, la de major qualitat.  Es seleccionen a llotja les millors peces, s’eliminen les impureses i sorra i se’ls hi afegeix líquid de govern . La cloïssa sens dubte és la reina de les conserves.