Elaborada per Conserves Medrano, empresa familiar navarresa productora de conserves d’alt valor culinari, fetes amb els millors ingredients i les millors matèries primeres sota les certificacions de Reyno Gourmet i Artesanos de Navarra;. Ubicats a Tudela, Conservas Medrano escull les millors verdures de l’horta navarresa amb Denominació d’Origen i les elabora en conserva, mantenint el seu sabor original, per poder-les gaudir tot l’any.

La tendència actual del consumidor és menjar més sa i nutritiu, per això, a través de la marca AIMAR ofereix una alternativa diària diferent basada en cremes elaborades amb vegetals
frescos, essent una font rica de vitamines, minerals i fibra.

A les varietats que ja teníem de Crema de CARXFOES, Crema de CARBASSÓ, Crema de CARBASSA, Crema de CARDS AMB AMETLLES, Crema de CEPS i Crema de MARISC, afegim la CREMA D’ESPÀRRECS elaborada amb espàrrecs ( 40%), patata, ceba, llet, mantega, vi blanc, oli i sal. Elaborada de forma tradicional amb ingredients d’alta qualitat el resultat final és un plat casolà i natural, en definitiva, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l’alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar ric i saludable.