Les cremes, clàssiques i amb sabor, amplien el panorama gustatiu del Vinagre Balsàmic de GIUSTI, transformant-lo en un reducció obtinguda mitjançant l’escalfament, l’addició de midó de blat de moro i most cuit addicional.

El resultat és una gamma de condiments molt versàtils, gràcies a l’equilibri moderat l’acidesa i la inconfusible dolçor del most de raïm, que permet guarnir, acabar i crear grans contrastos de sabor en qualsevol plat, des d’aperitius fins a postres.

Una àmplia gamma de sabors, des de la frescor i delicadesa de les fruites fresques fins a les predominants i inconfusibles aromes de tòfona i bolets .

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. Al 1863, a l’exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral. La recepta inclou tres punts clau: l’elecció del raïm, la qualitat del l’envàs i el temps de maduració. El veritable tresor de l’empresa familiar són les bótes de segles d’antiguitat, en els quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles