Que millor que compartir la Revetlla amb el foie de Mas Parés!

Són el primer obrador homologat a Espanya per la UE per a l’elaboració de productes derivats de l’ànec i l’oca. La innovació constant i la qualitat dels seus productes defineixen l’excel·lent trajectòria empresarial de Mas Parés i la seva activitat ha estat guardonada en múltiples ocasions.

En aquesta ocasió us oferim les PIRÀMIDES DE FOIE AMB TÒFONA, al tallar-la es desprèn una onada de suc de tòfona que es troba en el seu interior, Piràmides DE FOIE AMB POMA a l’interior hi trobem compota de poma verda, PIRÀMIDES DE FOIE AMB FIGUES al seu interior trobem melmelada de figues emulsionada amb licor de figues, i la PIRÀMIDE D’OCA un exquisit bloc de foie d’Oca.

 

 

 

Com a NOVETAT tenim un nou sabor l’ENTIER AMB TARONJA, un exquisit foie d’ànec barrejat amb una fina capa de melmelada de taronja presentat en un pràctic format de 100 gr. En aquest NOU format tenim també l’ENTIER NATURAL i l’ENTIER AMB BRISURA DE TÒFONA. Aquests sabors estan disponibles en terrines de 925 gr per la venda al detall als vostres establiments o bé per hostaleria.