FILETS DE VERAT HERPAC: Exquisit peix que pertany a la mateixa família que el bonítol i la tonyina, és un peix blau font d’Omega 3, proteïnes, vitamines i minerals. Els filets de verat d’HERPAC són, a més de sans, deliciosos. Proveu en una picada de tomàquet, en una amanida o com se us ocorri, no us equivocareu.

MELVA CANUTERA HERPAC: Una altre varietat de la mateix família que la tonyina o el verat, però que posseeix un sabor i un aroma peculiar. Diferenciem també la melva convencional, de la Melva Canutera, aquesta és més petita i els seus filets són més sucosos i delicats. Al ser peix blau és un aliment molt saludable i d’elevat valor nutricional. El nostre suggeriment, gaudir sol o amb un bon pebrot del piquillo.

TARANTELO DE TONYINA VERMELLA:
Part de la tonyina vermella de forma triangular situada sobre la ventresca i a prop del llom blanc. El seu percentatge de greix és menor que el de la ventresca , és un tall ric en Omega 3 i 6 , ideal per dietes especials i saludables.

HERPAC, empresa líder en la indústria conservera, la seva especialitat és la moixama de tonyina , és una de les poques empreses amb el segell de la Indicació Geogràfica Protegida “Moixama de Barbate”.

D’entre les seves prop de cent referències, destaquen les conserves de tonyina vermella i els fumats artesanals, han rebut innombrables premis nacionals i internacionals, i es troben a les botigues i espais gourmet més importants de país. A més, la seva fàbrica rep anualment milers de visites de diverses nacionalitats, on es mostra en directe el mil·lenari art del ronqueo de la tonyina.