MAS PARÉS és el primer obrador homologat a Espanya per la UE per a l’elaboració de productes derivats de l’ànec i l’oca. La innovació constant i la qualitat dels seus productes defineixen l’excel·lent trajectòria empresarial de Mas Parés i la seva activitat ha estat guardonada en múltiples ocasions.

En aquesta ocasió us oferim les PIRAMIDES DE FOIE AMB TÒFONA, amb una deliciosa brisura de tòfona, que confereix al producte un major aroma i gust de tòfona repartit de manera uniforme i homogènia per tot el producte,PIRAMIDES DE FOIE AMB  POMA  al interior hitrobem compota de poma verda , PIRAMIDES DE FOIE AMB  FIGUES al seu interior trobem melmelada de figues emulsionada amb  licor de figues, i la PIRAMIDE D’OCA un exquisit  bloc de foie d’Oca .

 

Aquest any ens han presentat el  nou sabor l’ENTIER AMB TARONJA, un exquisit foie d’ànec barrejat amb una fina capa de melmelada de taronja presentat en un pràctic format de 100gr. En aquest format tenim també l’ENTIER NATURAL i l’ENTIER AMB BRISURA DE TÒFONA. Aquests sabors estan disponibles en peces individuals de 100gr o en terrines de 925gr per la venda al detall als vostres establiments o bé per hostaleria