Anxoves amb una textura carnosa i ferma, envasades en oli d’oliva. Mestres anxovers elaboren en fresc les anxoves aconseguint una carn compacta i un sabor intens. Ideal per a consumidors amb paladars exigents.

L’Anxova és un peix viatger, que al llarg de la seva vida recorre milers de quilòmetres per buscar aliment. A CONSERVAS ORTIZ pesquem anxova del Cantàbric, la de més qualitat.

Les anxoves d’ORTIZ passen com a mínim 6 mesos madurant en barrils amb sal, un cop assolit el nivell desitjat de maduració es filetegen a mà, una a una, i s’envasen en oli d’oliva.

Un cop obertes, per mantenir tot el seu sabor fins a cinc dies, és important conservar les anxoves al frigorífic, preferiblement tapades i submergides en oli oliva.

L’anxova ocupa un lloc d’honor a la cuina, no només pel deliciós sabor i versatilitat, sinó perquè pot presumir de tenir propietats que la fan única:

  • Font de proteïnes d’alt valor biològic.
  • Alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per ell mateix.
  • Ric en vitamines del grup A, D, E i K, que ajuden a reforçar el sistema immunològic.
  • En aquest cas, les trobem en oli d’oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol a la sang.