FOIE – FUMATS – BACALLÀ

SELECCIÓ DE FABRICANTS PIONERS EN LES SEVES ESPECIALITATS

Selecció de fabricants que son pioners en les seves especialitats. MAS PARES va ser la primera fàbrica en l’elaboració de foie dels país, i AHUMADOS DOMINGUEZ el primer en fabricar salmó fumat.

Mas Parés

Mas Parés és el primer obrador d’Espanya homologat per la Unió Europea per a l’elaboració de productes derivats de l’ànec i l’oca. Des de 1982, s’ubica a la comarca gironina de la Selva, en un marc privilegiat per a les seves granges, envoltada d’alzines, avellaners i castanyers, és l’hàbitat ideal per a la cria d’ànecs de raça moulard (ànec mut). En poc temps s’ha posicionat com a referència europea del Foie Gras, convertint-se, els últims anys, en el màxim exponent de la innovació en el seu sector.

Ahumados Domínguez

Fundada el 1960, actualment la direcció la porta en Pedro que ja és la segona generació del negoci. Van ser els pioners a Espanya en elaborar salmó fumat, tot el producte és procedent de Noruega i s’escull la millora matèria primera que juntament amb uns controls de qualitat molt estrictes, confereixen al producte una qualitat única.

Salaons Herpac

Nascuda fa més de 30 anys, situada en un entorn privilegiat, al costat de l’almadrava a la localitat de Barbate província de Cadis. Especialistes en moixama, tonyina vermella, sardines i verat, la clau de la qualitat és que s’elabora el producte en fresc, acabat de pescar, aportant al producte unes qualitats organolèptiques excepcionals.

Saladures J. Rovira

Empresa familiar de més de 40 anys dedicada a la manipulació i elaboració de Bacallà d’Islàndia (GADUS MORHUA), remullat, al punt de sal i a punt per cuinar. Elaboradors d’un producte d’alta qualitat, no s’utilitza cap tipus d’ingredient químic o conservants, s’utilitza com a únic ingredient la temperatura de 0° a 4° perquè el producte estigui en perfecte estat.

Rosa de los vientos

Empresa situada al Puerto de Marín ( Pontevedra), compta amb el certificat Galicia Calidade . Elaboren de forma tradicional el pop cuit amb la marca El Pulpeiro.

Josimar

3 generacions dedicades a la mar. Fundada el 2015i situada a Argentona, es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar. Treballen amb productes de proximitat i de primera qualitat.

Vols rebre més informació?

    NOM

    EMAIL

    TELÈFON DE CONTACTE

    MISSATGE