Amb la promoció d’aquest mes us oferim ¼ de peça sense càrrec i un PACK DE MATERIAL PUBLICITARI per fer una bon aparador amb regals per als vostres clientes, el pack conté: 1 nota cata + 1 pòster + 1 paquet cartellets informatius del formatge + receptes + 1 rotllo d’etiquetes + adhesiu botiga especialista + 25 regals per als vostres clients que poden ser fustes de tallar o draps de cuina o culleres de fusta .

El formatge APPENZELLER AMB AOP DE MARGOT, és una de les grans especialitats de formatge suís, elaborat al cantó d’Appenzell , cantó St.Gallen i cantó de Turgòvia a la Suïssa Oriental, zones de producció estrictament limitades que garanteixen la singularitat d’aquesta especialitat de formatge aromàtic.

Formatge de pasta semidura de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals i sense addició de conservants (herbes a l’estiu, fenc i rebrot a l’hivern). Madura molt lentament, uns 6 mesos, en un celler de maduració humida, li confereix un sabor amb molt de cos. El seu sabor picant únic es deu al refinat que rep durant tres mesos en salmorra d’herba i vi blanc. Com tot formatge Suïs no conté ni gluten ni lactosa, és un producte molt natural i sa, conté un 48% MG.