Aquest mes en promoció us l’oferim en dos formats , de 200 gr per lliure servei i en terrina de 1 kg per la venda al tall.

Autèntic formatge Feta grec amb DOP elaborat exclusivament amb llet pasteuritzada d’ovella i cabra de la  regió d’Epirus a Grècia, zona coneguda pel seu ric ecosistema. Sense conservants afegits, ja que es conserva perfectament amb la seva pròpia salmorra que li aporta el seu sabor salat. Pel seu baix contingut en matèria grassa es un ingredient perfecte en una dieta sana.

La textura del Feta es deguda a que és un formatge fresc que passa per dues etapes de maduració: 1ª En blocs de 40kg en botes de fusta en salmorra a 17º durant 10 dies. 2ª Durant 2 mesos a 3º que fa que el formatge es desfaci en boca i alliberi els aromes.

Saborós, nutritiu i de delicada aroma. Ideal dins de la dieta mediterrània ja que és baix en greix i sense gluten. El formatge FETA DODONI és conegut per la seva alta qualitat. La zona de producció del Feta agrupa diferents regions. Una d’elles és la província de Epirus al nord-oest de país. Es una de les zones més ben preservades de Grècia a nivell de fauna i flora, és molt rural, hi ha molts pastors i petits productors de llet.

DODONI va néixer als anys 60, impulsada per 6 cooperatives lleteres de la província, actualment són capaços de recol·lectar la llet de 5.500 petits grangers de la zona.

Per acompanyar suggerim, cogombres, tomàquets secs, olives, alfàbrega, orenga, etc. Amb torrades, pa de figues o de panses, crackers.  Vi blanc afruitat tipus Verdejo, Albariño o un negre lleuger o cervesa rossa tipus Pilsen.