Us presentem un producte natural: El formatge gourmet BRILLAT SAVARIN Tradition Briarde. El formatge, deu el seu nom a Brillat Savarin , que va ser un famós gastrònom del segle XVIII.

Produït i madurat al cor de l’àrea de Brie, és un formatge suau madurat de llet crua de vaca, la llet utilitzada es recol·lecta diàriament en Seine et Marne i no es tracta, per elaborar una peça de 100gr es necessita ½ lt de llet.
És un formatge gourmet enriquit amb la crema que prové del desnatat de la llet que s’utilitza per produir el formatge Brie i el Coulommiers, per tant és de producció casolana.

Es necessiten diversos dies per a produir aquest formatge gourmet natural i tan tradicional. S’utilitza un cullerot específic per modelar aquest producte. El treball de maduració, que és un aspecte essencial del gust final del formatge, es realitza als cellers subterranis tradicionals. Després d’aproximadament una setmana a l’ assecador, els formatges maduraran suaument al celler, on un especialista qualificat els gira dues vegades per setmana.