FORMATGE MANXEC CURAT ARTESÀ DO LAS TERCERAS, elaborat amb llet crua d’ovella manxega, quall i sal. Maduració de 6 a 8 mesos. La seva escorça natural presenta una lleu coloració groga i una forta consistència. En boca presenta una textura ferma i d’escassa elasticitat. Intens aroma i sabor profund amb una lleugera acidesa que es tradueix en bones dosis de complexitat al final.

PROMOCIÓ D’AQUEST MES: Us regalem un plat de formatge a talls per poder fer degustació als vostres establiments.

Apte per a:
Celíacs – No conté gluten.
Al·lèrgics o intolerants a l’ou – No conté lisozima d’ou
Intolerants a la lactosa – Contingut de lactosa és <0,1%

COMENTARI DE TAST:
Acompanyat per una maduresa exquisida, aquest formatge manxec curat de llet crua captiva amb el seu embriagador aroma ple de subtileses. Contundent, de gust intens, molt elegant, i amb un lleuger toc àcid al final que el fa inoblidable. En boca denota fermesa i un marcat caràcter que suposa tota una exquisidesa per als amants del bon formatge.

Las Terceras és una finca de més de 200 anys, dedicada a l’elaboració de Formatge Manxec amb Denominació d’Origen (D.O.P.). Els seus productes s’elaboren artesanalment a partir de llet obtinguda a la pròpia explotació ramadera i agrícola de la finca situada al sud-est de Ciutat Real a Torre de Juan Abad, entre Valdepeñas i Villanueva de los Infantes.

PREMIS:
Medalla de Plata al International World Cheese Awards 2018
Medalla de Super Gold al World Cheese Awards 2016 – 2017
Medalla de Plata al World Cheese Awards 2016 – 2017
Medalla de Plata al World Cheese Awards 2015 – 2016