Queixerías BAMA és hereva de la tradició formatgera a la zona central de Galícia, entre els rius Ulla i Tambre. Neix d’ una família amb una llarga tradició elaboradora de formatges, amb el desig de preservar i promoure els productes tradicionals .

A Queixerías BAMA s’elaboren els productes millorant cada dia el formatge, amb més matisos i sabor, i respectant el medi ambient,  allunyant-se de la tendència a fer que els formatges siguin cada cop més barats en detriment de la qualitat com d’altres marques del mercat.

A Queixerías BAMA, no s’escatima la quantitat de llet necessària per a la producció de formatge i s’utilitza llet de la millor qualitat. Es treballa directament amb les granges per garantir la qualitat de la llet i totes pertanyen a la D.O.P. Formatge Tetilla i Arzúa-Ulloa.

El FORMATGE TETILLA DOP DE QUEIXERIAS BAMA, està elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, té un període mínim de maduració de vuit dies, cobert amb una escorça fina i elàstica, de color groc pàl·lid. La seva pasta blanca, amb pocs ulls distribuïts regularment, és cremosa i uniforme. Aroma lleugerament agre, i una mantega i un gust lleuger lleugerament salat.

Es recomana acompanyar-lo amb un pa dens gallec, de blat , sègol o integral, o també amb codonyat, raïm o nous.