ORIGEN: Empresa situada a Cartagena, amb més de 30 anys d’experiència en el sector làctic, però amb més de 100 anys en el món ramader.

SITUACIÓ: Situats en un lloc privilegiat, en els turons de Tallante, espai protegit i a 8 km del mar, dóna una pastura peculiar, ple de romaní farigola.

ELABORACIÓ: Totes les cabres són de ramaderia pròpia, res de compra a tercers. Primer de tot munyen i després pasturen. L’elaboració del formatge es fa amb la llet del dia, per tant, no necessita cap conservant, es a dir, és tot absolutament natural. En basar-se en una alimentació natural i no portar cap espassant, saboritzant ni conservant, la textura del formatge varia en funció de l’època de fabricació. Més extracte sec a l’hivern i menys sec a l’estiu.

COMPROMÍS: Amb la conservació del medi ambient, amb béns tant ecològics com sostenibles i amb Aldeas Infantiles. Col·laboren amb un projecte en el qual tots els consums d’aigua, són depurats amb filtres biològics sense productes químics.

QUESICO JOVEN ABUELO PEPE: Formatge de llet pasteuritzada de cabra, coagulació enzimàtica produïda amb quall animal natural de cabrit. Sense cap potenciador, ni colorant ni conservant, totalment natural. Color beig amb tons vermells, produïts de forma natural per les espores qui hi ha a la flora dels turons de Tallante, on es cura el formatge. Guanyador de diversos premis.

Recomanació de consum: Obrir la bossa i temperar a temperatura ambient abans de consumir.

SUAVE TERCIOPELO: Formatge de llet pasteuritzada de cabra, coagulació enzimàtica produïda amb quall animal natural de cabrit. Sense cap potenciador, ni colorant ni conservant, totalment natural. Color blanc, avellutat pel fong que té a la cotna. Aquest fong és el que afina el formatge. Sabor a herba fresca, i regust suau a animal, molt refrescant. És un formatge que va evolucionant amb el pas dels dies, si es vol consumir suau millor jove i va agafant potència com més temps té..

Recomanació de consum: Obrir la bossa i temperar a temperatura ambient abans de consumir. Marida amb melmelades, codony, fruits secs i salats.