FORMATGES

GRAN VARIETAT DE FORMATGES

Gamma amplíssima de formatges nacionals i d’Europa, buscant la màxima qualitat, especialitat i innovació.

Iberconseil

Empresa dedicada des de fa més de 30 anys a la importació de formatges de tot Europa, buscant una millora constant d’innovació del catàleg, especialitats úniques i tradició de les millors marques.

Gennari

Formatgeria ubicada a la zona de Parma a Collecchio, amb DOP produeixen a la zona d’origen d’acord amb les normes de producció, seguin una acurada alimentació de les vaques, i una selecció qualitativa del producte.

Des del 1953, l’actual ja és la 2a generació, tenen certificació de qualitat ISO 9001. Controlen la matèria primera des de l’origen, ja que tenen 1500 vaques pròpies i la resta de la llet prové de les granges del voltant, amb proveïdors fidels des de fa més de 50 anys. Es garanteix la frescor de la llet, de l’explotació a la fàbrica es fa en el mateix dia.

Vagne

Formatgeries Vagne elaboradors de formatge Comté amb D.O. situats a Poligny. El seu origen és el 1926, i a partir del 1991 comencen a formar part de la Cooperativa.

Utilitzen llet de vaca de raça Montbéliarde i Simmental recollida a granges situades a més de 1000 metres d’alçada, això fa que les vaques s’alimentin de gran varietat d’herbes obtenint una llet d’una qualitat única.

La maduració de les peces es fa en planxes d’avet, tota la manipulació és feta a mà i no s’accelera aquest procés per escalfament en túnels de maduració. Aquest procés artesanal fa que les peces no s’esquerdin, no es deformi la cotna i tingui un gust suau però intens.

Margot

Formatges Margot amb 130 anys de tradició, situats a Yverdon-les-Bains (Suïssa), a la zona de control del AOC Gruyere, són especialistes en la fabricació del Gruyère. En seleccionen les millors peces procedents de la llet de vaca de recollida d’estiu. L’alçada, la natura i el temps de curació fan la resta. Així obtenim el millor Gruyère del món.

Can Pujol

Formatgeria situada a Vilassar de Dalt, zona privilegiada al Maresma, fundada el 1980 per en Josep Cuixart, que dirigeix l’empresa i que sempre ha seguit la màxima d’una elaboració artesana i de qualitat. Destaquen la versatilitat i formatges únics dins el seu ventall de productes.

Formatges de Catí

Formatgeria situada a la vall de Catí, fundada el 1970 com a cooperativa, tota la seva elaboració procedeix de llet de les seves explotacions, el que garanteix una qualitat única. El procés de maduració és natural, i sense forçar ni escurçar el temps que ha d’estar el formatge en bodega.

Buruaga Arditegia

Situada a Zigoitia a la província de Navarra fundada en l’any 2000, actualment la direcció està a càrrec del Xabier, fill dels fundadors. El seu formatge només s’elabora a partir de la llet de les seves ovelles, de raça latxa, i té tots els certificats de procedència i qualitat de la D. Origen Idiazabal. Té el reconeixement de nombrosos premis reconeguts a tot el món.

Formatges Subaida

Subaida, des de 1930 produeixen l’autèntic formatge Maó amb Denominació d’Origen. Ubicats en una finca situada a Mercadal a l’Illa de Menorca, on pasturen les vaques que utilitzen en l’elaboració dels formatges, seguint el mètode típicament artesanal. Elaborat amb llet crua de vaca, de forma quadrada amb cantons arrodonits, porten la marca pròpia del mocador, anomenat fogasser, que s’utilitza en la seva elaboració. Segons el temps de maduració el seu color varia del blanc marfil al marró fosc.

Larra

Quesos Larra, elaboren formatge Roncal de pastor amb D.O. des de 1985. Elaborat amb llet crua d’ovella latxa de les seves pròpies pastures i dels ramats de la zona a la Vall del Roncal, al poble de Burgui, al Pirineu Navarrés, basen la seva forma d’elaboració en les tradicions heretades dels pastors roncalesos.

Queixeries Bama

Queixerias Bama, empresa que neix el 1987 seguint la tradició familiar de preservar i promoure els productes autòctons de la seva zona, al centre de Galícia entre les valls dels rius Ulla i Tambre. Productes amb D.O.P. de llet pasteuritzada de vaca recollida a les fèrtils valls gallegues. Tota la llet és de vaques de raça Frisona. Les seves elaboracions tradicionals són el formatge Tetilla i Arzúa Ulloa.

Tiana

Situats a Cáceres (Extremadura), des del 1978 la formatgeria artesanal El Castúo, és una de les poques fàbriques que elabora la Torta del Casar amb llet crua d’ovelles merines de la seva pròpia ramaderia i afegit de quall vegetal. El nivell de curació òptim, la cremositat, textura i característiques organolèptiques fan que aquesta Torta tingui una qualitat immillorable. Sota el control de la Denominació d’Origen Protegida trobem la Torta Tiana, que n’és la marca comercial del producte.

Formatges Las Terceras

Situada a Valdepeñas a la província de Ciudad Real, al bell mig de la millor zona de la D.O. manxega. Tota la llet procedeix de les ovelles pròpies de la finca, pel que poden assegurar una qualitat única. La recol·lecció de la llet es fa en el mateix entorn i passen uns minuts que ja s’està elaborant el formatge, aquest procés és clau per entendre que l’elaboració de la llet crua es garantia de màxima qualitat. Hi ha tres tipus de maduració: semi, curat i reserva.

Westland

Empresa holandesa fundada l’any 1936 per els tres germans de la família Westland, actualment la dirigeix ja la tercera generació, elaboren marques reconegudes com Old Amsterdam, Westlite, Maaslander, Delicel.

Tosi

Empresa fundada els anys 60 a la zona del Llac Maggiore, actualment estan situats a Gattico (Novara), però els sistemes de producció, tot i que millorats, continuen seguint la tradició. Tot el procés de producció està sota els controls de la D.O. gorgonzola La llet que s’utilitza es recull a la zona del llac d’Orta i el llac Maggiore. Elaboradors de Gorgonzola Cucchiaio, producció més acurada, el temps de curació és més llarg i el procés de salaó més acurat, així el Gorgonzola Dolce Tosi es converteixi en Gorgonzola a Cucchiaio (a cullera).

Rians

Situats a Rians, a la zona de Berry al nord-est de França, des de el 1901 elabora formatges amb llet de vaca procedent de la mateixa regió. Això garanteix la qualitat i frescor dels formatges.

Tros de Sort

Tros de Sort, fundada el 1995 és una formatgeria artesanal situada a l’alt Pirineu de Lleida, al Pallars Sobirà. La premissa principal a l’hora d’elaborar és garantir la qualitat i el sabor autèntic del Pirineu. Elaboren principalment amb llet crua i sencera de vaques alimentades amb herba de prats d’alta muntanya.

García Baquero

Situada a Alcázar de San Juan, província de Ciudad Real, fundada el 1962, empresa líder al mercat nacional. Innovadora, basa el seu lideratge en productes de creixement i de gran valor afegit. Una gran exigència en el nivell de qualitat de les llets i en els sistemes de producció, fan de l’empresa un referent pel sector.

Formaggi central

Formatgeria situada a Sardenya, elabora formatges d’ovella i de cabra d’alta qualitat. Tota la llet prové dels animals de la illa , que fan un binomi ideal i únic per la proximitat de la muntanya i el mar. La formatgeria té la certificació de qualitat IFS que en garantitza l’origen i traçabilitat de tots els processos i qualitat dels formatges.

Sabores de Tallente

Empresa amb més de 30 anys d’experiència en el sector làctic. Situada en un lloc privilegiat, en els turons de Tallante ( Cartagena) , espai protegit i a 8 km del mar. Totes les cabres són de ramaderia pròpia. L’elaboració del formatge es fa amb la llet del dia, és tot absolutament natural.

Mas Borni

Situats a Llagostera ( Girona) elaboren de forma artesanal formatges de pasta tova, de llet crua de vaca del seu propi ramat de 60 vaques.

    NOM

    EMAIL

    TELÈFON DE CONTACTE

    MISSATGE

    Vols rebre més informació?