GALTA DE PORC ROSTIDA MY CHEF

Aquest mes en promoció tenim la GALTA DE PORC ROSTIDA MY CHEF amb ceba de figueres tallada a juliana, i pastanaga tallada en mitges llunes, regada amb un vi aromàtic que li aporta el sabor i color de la galta rostida tradicional; la cocció s’acaba a baixa temperatura per aconseguir textura tendra i melosa.

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Estan situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. Cuina a baixa temperatura. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

A part d’aquest productes us seguim oferint també la CUA DE VACÚ GUISADA, el MELÓS DE VACÚ AMB BOLETS, el POLLASTRE ROSTIT AMB PRUNES I PINYONS, les ESPATLLETES DE CONILL EN ESCABETX SUAU, el PULLED PORK, el CARPACCIO DE PEU DE PORC, l’ESPATLLA DE XAI AMB PATATES CONFITADES i el MIG GARRI AMB POMES CONFITADES.