GAMMA DE SOFREGIT ECOLÒGICS HIDA, presentem els tres productes amb certificat ecològics de Conserves Hida, empresa creada el 1954 situada a Mula (Múrcia) que des dels seus inicis treballa combinant la saviesa i l’exigència dels preparats casolans, amb la producció industrial, buscant realçar el sabor del millor sofregit de l’horta espanyola. Avui, Conserves Hida és un referent de qualitat i de passió per les coses ben fetes. Es diferencia de la resta de productes del mercat per utilitzar matèria primera 100% natural, no utilitzen conservants ni additius, garanteixen que des de la collita fins a l’envasat del producte transcorren només 24 hores, procés d’elaboració és totalment casolà. Els tres productes de la gamma són:

TOMÀQUET FREGIT: El tomàquet fregit és un ingredient base dels plats tradicionals de la cuina mediterrània, s’elabora amb ingredients 100% ecològics de temporada. El tomàquet fregit ecològic d’Hida es cuina a foc lent durant més de 2 hores, fregit amb oli d’oliva verge extra ecològic i assaonat amb la quantitat justa de sucre i sal.

 

TOMAQUET ECO

 

PISTO: Elaborat amb productes ecològics: carabassó, pebrot, ceba i les millors varietats de tomàquet, cuinat amb oli d’oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal.

 

PISTO ECO

 

TOMÀQUET FREGIT AMB PEBROT: Elaborat de forma artesanal a partir de tomàquet i pebrot ecològic, fregit amb oli d’oliva verge extra ecològic i assaonat amb sucre i sal. Es pot utilitzar com guarnició o com a base en cuinar.