A Conservas ORTIZ seguint amb el compromís amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb el medi ambient, ens ofereix una gamma de productes elaborats amb oli d’oliva Verge Extra Ecològic procedent d’agricultura ecològica

Bonítol del Nord pescat amb canya un a un , Anxoves madurades en barril durant un període mínim de 6 mesos i filetejades una a una, a navalla, la Tonyina clara de sempre, elaborada amb els lloms més tendres, Sardines i Filet de Verat tot en Oli d’Oliva Verge Extra procedent de l’agricultura ecològica. L’organisme del ENEEK (Consell d’agricultura i alimentació ecològica d’Euskadi) avala la fabricació d’aquests productes.

La sostenibilitat de la pesca en els nostres mars és un dels problemes que pateix el sector mediambiental en l’actualitat. Conserves Ortiz es preocupa per el futur de les captures així com el procés de regeneració de les espècies. Per aquest motiu, utilitzen la tècnica tradicional del “esquer viu” i “la cacea” per a la captura del Bonítol del Nord i “el setge” per a l’anxova.