Aquest mes tenim un promoció especial, per cada 10 caixes de compra de producte variat us regalem un magnífic expositor per col·locar el producte !

Els grissinis i les Lingues de soul Food, están elaborades a l’obrador de Pellegrino, ubicat al Piemonte, a la regió de Monferrato. Elaboradors de productes de forn amb més de 20 anys d’experiència, sempre utilitzant ingredients seleccionats de la més alta qualitat, farina de blat “00”. Tot el procés de producció està dissenyat per obtenir un producte sà, autèntic , elaborat totalment a mà, com ho era abans. El forn treballa cada dia per garantir productes d’alta qualitat, tot el procés s’ha millorat en els últims anys per obtenir un producte amb característiques úniques per la lleugeresa i sabor. El secret de la fabricació  és la innovació i l’ús de la última tecnologia, flanquejat pels mètodes clàssics de processament manual. La qualitat del producte es controla en cada etapa per assegurar l’excel · lència i refinament que els distingeix.

Dins la gamma de productes tenim grissinis i lingues CLASSIC amb oli d’oliva extra verge i amb  OLIVES i grissinis amb CEBA i amb TOMÀQUET SEC.