Les LINGUES i el PA VELE de Soul Food, estan elaborades a l’obrador de Pellegrino, ubicat a Piemonte, a la regió de Monferrato. Elaboradors de productes de forn amb més de 20 anys d’experiència, sempre utilitzant ingredients seleccionats de la més alta qualitat.

Aquest mes en promoció us oferim la LINGUE CLASSICA elaborada amb oli d’oliva , la LINGUE D’OLIVES amb l’afegit d’olives i el PA VELE DI GRANO.

Elaborats amb farina de blat “00”, tot el procés de producció està dissenyat per obtenir un producte sà, autèntic, elaborat totalment a mà, com ho era abans. El forn treballa cada dia per garantir productes d’alta qualitat, tot el procés s’ha millorat en els últims anys per obtenir un producte amb característiques úniques per la lleugeresa i sabor. El secret de la fabricació és la innovació i l’ús de la última tecnologia, flanquejat pels mètodes clàssics de processament manual. La qualitat del producte es controla en cada etapa per assegurar l’excel · lència i refinament que els distingeix.