Aquest mes en promoció tenim la llegum de 600gr ( pes escorregut 400gr) LLENTIES, CIGRONS i MONGETES RONYÓ de CONSERVAS MARZO.

Els cigrons, mongetes i llenties contenen molts nutrients i un alt contingut en proteïnes. A més, són baixes en greixos i rics en fibra. Es recomana el seu consum entre 3 i 4 cops per setmana.

El seu cultiu genera a més un benefici mediambiental, ja que fixen el nitrogen de l’atmosfera a terra, fet que contribueix a millorar la fertilitat i la productivitat de les terres de cultiu. Segons les Nacions Unides això fa que no siguin necessaris els fertilitzants sintètics que aporten nitrogen al sòl i que són contaminants, per la qual cosa ajuden a mitigar el canvi climàtic i l’escalfament global.

La màxima qualitat i el bon servei han estat les dues constants que han caracteritzat la filosofia de treball de Conservas Marzo, desde la seva fundació al 1957 fins avui.

Estan situats a Quel, entre les dues riberes més fèrtils de La Rioja: la dels rius Ebro i Cidacos, això fa que els seus productes gaudeixin d’una altíssima qualitat gracies als excel·lents fruits nascuts de les seves hortes. Això juntament amb l’ús dels mètodes tradicionals, combinats amb l’aplicació de la maquinària conservera més avantguardista, ha permès portar a terme un rigorós control de qualitat obtenint el segell de Rioja Calidad (RC) al 1980.