El Salmó fumat és un aliment molt saludable, 100% natural, sense aditius i amb un contingut natural en proteïnes i y omega-3.

A Ahumados Dominguez elaboren els seus productes desde fa més de 50 anys a partir d’ una matèria primera  seleccionada de les millors pesques de salmó de Noruega , hi apliquen l’acurat procés de fumat de 5 dies de duració i posteriorment  tallen les peces manualment,  es garanteix durant tota l’elaboració al 100%  la seguretat sanitària mitjançant estrictes controls. Es per això que els seus productes són coneguts arreu com a una delícia per al paladar.

Aquest més us oferim en promoció dos formats,  l’estoig de 100gr de LLOM DE SALMÓ, aquesta és part més selecte i es presenta amb un tall gruixut del centre de la peça. També tenim l’estoig de TARTAR que conté  salmó fumat suprem 80%, oli d’oliva, cebeta, cogombres, tàperes, vinagre i anet. Permet multitud d’aplicacions a la cuina , sobre una llesca de pa torrat amb salsa fresca o com a farciment per tartaletes. Es recomana deixar a temperatura ambient i remenar bé abans de consumir, perquè agafi cos .