Amb l’elaboració de la moixama, Herpac va començar la seva activitat artesanal fa ja més de 30 anys, assecant la tonyina sense més elements que els vents i el sol de Barbate. Des d’aleshores , la moixama Herpac s’ha convertit en un producte singular, inimitable i un dels més aplaudits pels consumidors que valoren el seu exquisit sabor i la seva elaboració artesanal. És una de les poques que ha estat seleccionada per lluïr el distingit segell de la Indicació Geogràfica Protegida “Moixama de Barbate”, atorgat per la Unió Europea a aquells que compleixen amb els estrictes requisits d’elaboració i alts estàndards de qualitat.

Únic com aperitiu, en amanida o en qualsevol altre format, la moixama d’ Herpac donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula. Directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac.

Per norma general, la moixama no necessita acompanyament. Podem degustar-la en fines rodanxes o amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Les ametlles, i altres fruits secs, són ideals per assaborir la moixama. El seu sabor intens pot donar un toc únic i totalment diferent a les teves receptes. Per maridar la moixama, tant la cervesa com el vi són ideals. Especialment, les cerveses rosses i vins blancs, com la Manzanilla de Sanlúcar o vi Fino de Jerez.