Musclos seleccionats de la Ría de Arosa i elaborats a Pobra do Caramiñal de forma totalment artesanal, fregits en oli d’oliva i envasats en l’escabetx tradicional.

Procedeixen de les ries gallegues i la seva qualitat està reconeguda internacionalment. Estan plens de propietats, de color i sabors intensos. Recollits a la millor època, a finals d’estiu en el seu millor moment, quan més carnosos i saborosos són. S’elaboren de forma artesanal, amb ingredients naturals i cuidant el màxim cada detall.

En garantim una perfecta elaboració en fresc gràcies a la situació privilegiada, en plena zona de cultiu a la mateixa de Pobra do Caramiñal, a la riba nord de la Ria d’Arosa. Els musclos passen directament de la batea als bullidors. Un cop nets i classificats segons el seu calibre, es fregeixen en oli d’oliva i envasen a mà. Finalment són regats amb una salsa artesana d’escabetx. Els musclos Ria de Arosa tenen un característic color ataronjat molt intens i brillant, i gaudeixen d’una textura molt carnosa, resultat d’una acurada selecció i elaboració.

La mida del musclo depèn de el temps de cria a la batea, de la ubicació de la mateixa i, sobretot, de l’època de recollida. En tenim de diferents calibres:

  • 4-5 musclo de grandària excepcional, carnosos i saborosos, criats en batea durant 36 mesos.
  • 6-8 musclos molt grans i ferms, criats en batea durant 24 mesos.
  • 8-10 gran i tendres, criats en batea durant 18 mesos.