Una crema per llepar-se’n els dits! Descobreix aquesta crema elaborada de forma tradicional, cuinada a foc lent amb els millors ingredients. Pel seu sabor i textura, és perfecte com a entrant d’un deliciós dinar o un sopar. Una opció lleugera i saludable, i una forma ràpida d’introduïr verdures a la dieta diària.

Cuina tradicional casolana, producte elaborat sota els estàndards d’Artesans de Navarra i Reyno Gourmet, perfecte per consumir durant tot l’any

Aquest producte compta amb la garantia de Conserves Medrano, empresa familiar adaptada als temps moderns, situada a Tudela, a mig camí entre Saragossa i Pamplona, regió reconeguda per la qualitat de les seves verdures com l’espàrrec i la carxofa. Treballen cada dia per ampliar la gamma de productes, adaptant-se a les necessitats dels consumidors , escollint les millors matèries primeres per oferir aliments en conserva de la millor qualitat, són també els productors de la gamma de Conserves La Tudelana, productes Vencerol  i la gamma ecològica Casa Medrano.