Desde Seine-et-Marne, al cor de la regió de Brie des de 1991, la familia Edmond de Rothschild Heritage elabora aquestes especialitats. Us oferim tres varietats diferents d’aquests brie de granja, tot un luxe per a aquestes festes.

AMB TÒFONA Autèntic brie de granja elaborat amb llet crua de vaca. A les 4 setmanes de maduració el formatge es talla en dos en sentit horitzontal i se li introdueix una capa de crema elaborada amb autèntica tòfona negra. Un formatge d´altíssima qualitat i grans ingredients.

AMB MOSTASSA Especialitat amb Moutarde de Meaux que té un contrast subtil entre la dolçor del formatge Brie i el toc picant de l’antiga Mostaza Meaux IGP. Combina els dos productes més emblemàtics de la ciutat de Meaux. Elaborat amb llet crua de vaca, i amb un subtil sabor a avellana.

AMB NOUS I MEL Brie de meaux de gran qualitat, que en la seva elaboració, es talla per la meitat i s’hi afegeix una crema de nous i mel. El contrast perfecte de sabors farà aquesta creació, una delícia per al paladar. Està elaborat amb llet crua de vaca i té un toc de fruita seca gràcies a les nous afegides.