HIDA llança un nou GASPATXO ECOLÒGIC, amb un format de vidre amb un contingut net de 750ml. El producte és elaborat amb verdures i hortalisses provinents del cultiu ecològic: tomàquet, pebrot, ceba, i cogombre, oli d’oliva verge extra, vinagre de vi, all i espècies. Per tant, es tracta d’un aliment natural que aporta vitamines, minerals i fibra, a més de ser un producte baix en calories.

Només s’elabora en campanya, recollint de l’horta les matèries primeres fresques en el seu punt òptim de maduració del que li aporta tot el sabor sense necessitat d’afegir conservants ni colorants.

Envasat en ampolles de vidre, el gaspatxo ecològic d’Hida té 18 mesos de vida útil, el que permet emmagatzemar-lo en el rebost sense necessitat de conservar en fred. A més està certificat pel Consell d’Agricultura Ecològica de la Regió de Múrcia i pel consell d’agricultura de la Unió Europea. Això garanteix un producte de qualitat i d’autèntic sabor casolà.

Considerat l’estrella de les sopes fredes, el gaspatxo andalús, originari del sud d’Espanya, es pot prendre com a primer plat o en qualsevol moment del dia com a aperitiu. Ideal com a beguda refrescant durant els mesos d’estiu