Són 3 generacions dedicades a la mar. Fundada el 2015, per Simó Bas, CONSERVES JOSIMAR es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar, és una empresa jove i dinàmica, creada amb gran esforç i dedicació, que comença a expandir-se per tot el territori nacional. Prové d’una empresa familiar d’artesans, dedicats a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar.

Actualment, ubicats a Argentona, una població situada al Maresme, costa central de Catalunya, distribueixen a nivell local, nacional i part de l’estranger.
Treballen amb productes de proximitat i de primera qualitat, comptant amb una gran experiència en el sector empresarial i de la pesca. ¿L’objectiu? Elaborar productes de primera qualitat, amb una bona matèria primera i una elaboració artesanal.
Gamma de productes que us oferim, en format PLS o terrina per detallar o format hostaleria.

OLIVES FARCIDES. Olives manzanillas nacionals de calibre 180. Farcides amb trossos d’anxova del Cantàbric.

SEITÓ, s’utilitza exclusivament seitó nacional fresc per a la seva elaboració. Per a la seva maceració s’utilitza vinagre blanc de vi d’alta qualitat donant com a resultat un producte amb un gust exquisit. En la seva elaboració no s’afegeix cap tipus de colorant ni additius i és elaborat a mà. N’oferim amb ALL I JULIVERT, amb SALSA ORIENTAL de pebrot verd i vermell, olives i alfàbrega i A LA LLIMONA

BANDERILLES D’ANXOVA. Banderilles compostes per dues olives farcides de pebrot, un cogombre en vinagre, un filet d’anxova de l’Atlàntic i una cebeta.

BANDERILLES DE SEITÓ. Banderilles compostes per dues olives farcides de pebrot embolicades per un filet de seitó i una cebeta.

GILDA D’ANXOVA. La Banderilla està composta per dues olives farcides de pebrot, un filet d’anxova de l’Atlàntic i un bitxo que deixa un sabor molt suau a picant.

ARENGADA FUMADA, són filets d’arengada, sal, sucre, fum natural i conservada en oli.