Seguim presentant nous productes de CONSERVES JOSIMAR , en aquest cas CARPACCIO DE SALMÓ MARINAT i CARPACCIO DE BACALLÀ MARINAT

Carpaccio de bacallà marinat, producte elaborat de forma artesanal amb bacallà procedent d’Islàndia (Gadus Morhua), tallat en làmines, marinat i condimentat amb pebre en gra perquè quedi un carpaccio de bacallà melós i saborós.

Carpaccio de salmó marinat, és un producte elaborat de forma artesanal amb salmó Noruec tallat en fines làmines i condimentat amb anet per aconseguir un saborós carpaccio de salmó.

CONSERVES JOSIMAR  es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar, des de 2015 és una empresa jove i dinàmica, creada amb gran esforç i dedicació, que comença a expandir-se per tot el territori nacional. Prové d’una empresa familiar d’artesans, dedicats a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar.  Actualment, ubicats a Argentona, una població situada al Maresme, costa central de Catalunya.

Treballen amb productes de proximitat i de primera qualitat, comptant amb una gran experiència en el sector empresarial i de la pesca, amb l’objectiu d’elaborar productes de primera qualitat, amb una bona matèria primera i una elaboració artesanal.