Us presentem una gamma de producte de gran qualitat elaborada per Gastrocook, son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Están situats a la comarca d’Osona, producte 100% català.

Cuina a baixa temperatura. S’elaboren els productes seguint la tècnica de cocció a baixa temperatura,  compten amb una maquinària especialitzada que permet garantir òptims resultats en aquest tipus d’elaboracions, i es garanteix la seguretat alimentària de cada lot d’elaboració. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxígen. Gràcies a aquestes condicions, s’aconsegueixen uns beneficis en els diferents elements que configuren un plat:

TEXTURA: Les coccions suaus i lentes que caracteritzen la cuina al buit a baixa temperatura permeten aconseguir textures tendres, meloses i homogènies en les carns, difícils d’aconseguir amb altres tècniques de cocció.

SABOR: És una tècnica que respecta els productes i en preserva les seves propietats organolèptiques, potenciant-ne els aromes i sabors. Així mateix l’absència d’oxígen fa que no hi hagi oxidació dels ingredients, i per tant una millor conservació.

SALUT: El respecte pel producte el trobem també a nivell nutricional, ja que és una tècnica que permet preservar millor les qualitats nutricionals dels aliments.

Els productes MYCHEF es basen en els següents valors:

Sabor i Salut à Receptes tradicionals elaborades amb productes frescos o oli d’oliva, garantia de sabor i salut 100% natural à Plats elaborats sense additius, sense colorants i sense conservants artificials, són productes sense E’s.

Sense gluten: Aptes per a persones amb celiaquía, ni altres al.lèrgens.

Màxima qualitat à La qualitat és la nostra matèria primera principal, per garantir uns plats elaborats fets com a casa.

Fàcil i còmode à Plats molt fàcils de regenerar, al bany maria o microones, per gaudir com acabats de fer.

Les  varietats de productes que us presentem son: