Garcia Baquero, la marca de formatge preferida per els consumidors en el nostre país,  presenta com a novetat el primer formatge d’ovella que uneix la tòfona i la mel. Un formatge molt especial sorprenent per el seu agradable i dolç toc de mel i l’ irresistible aroma i gust de tòfona, el resultat és un sabor exclusiu i exquisit. Us l’oferim en peça de 3 kg per venda al detall o ja envasat en cunya de 200gr.

Apreciacions de tast:

En nas, trobarem l’aroma característica i penetrant de la tòfona amb notes dolces de mel. L’aroma a tòfona s’aprecia des del moment que es presenta el formatge, embolicant-nos en un agradable i intens aroma a tòfona.

En boca és l’equilibri perfecte gràcies a la unió d’aquests tres ingredients exclusius i excepcionals: la tradicional recepta de formatge d’ovella, la tòfona i la mel que provoca les millors sensacions de tòfona, dolçor i suavitat. Sabor intens a tòfona en un primer moment, immediatament seguit de notes dolços de la mel i el sabor característic i potenciat de el formatge d’ovella. La textura és suau i lleugera amb sensacions de seda.

En retro gust, persisteixen en boca sabors a tòfona units amb el sabor característic de l’ovella i tocs i notes lleugeres de mel dolça.