Mantenint tot el sabor de sempre us oferim el Tomàquet Fregit 0% sucres afegits HIDA , elaborat a partir de tomàquets frescos, fregits amb oli d’oliva verge extra i amb un 0% de sucres afegits i un baix contingut en sal

La selecció de matèries primeres en la seva elaboració artesanal, permet gaudir d’un tomàquet fregit  sense sucres i baix en sal, de gran qualitat i sabor, ideal per mantenir una dieta saludable sense renunciar al sabor .

Conserves Hida, empresa creada al 1954 situada a Mula (Murcia) que desde els seus inicis treballa combinant la saviesa i l’exigència dels preparats casolans, amb la producció industrial, buscant realçar el sabor del millor sofregit de l’horta espanyola. Avui, Conserves Hida és un referent de qualitat i de passió per les coses ben fetes. Es diferencia de la resta de productes del mercat per utilitzar matèria primera 100% natural, no utilitzen conservants ni additius, garanteixen que desde la collita fins l’envasat del producte transcorren  només 24 hores, procés d’elaboració és totalment casolà.