MIKSO  afegeix una nova varietat a la seva gamma de productes, a les xips de xirivia, remolatxa  moniato taronja i trumfa incorporen les XIPS DE CARXOFA, cruixents i saboroses , sense gluten, sense oli de palma, producte 100% vegà.

A més a més dels xips de carxofa, a Mikso elaboren productes innovadors,  Xips de verdures fetes a Girona, amb verdures de primera qualitat , originaries del nostre clima, seleccionades a Mercagirona, amb oli de primera qualitat, un 20% és oli d’oliva verge, i sal marina.  Producte 100% natural, sense colorants ni conservants artificials. Menys % grassa que les xips de patates normals.

Els Origens de l’empresa

Antoni Elias va fundar el 1953 l’empresa, la qual va adoptar jurídicament el nom de Distribucions Antoni Elias, SA – ELIAS SELECCIÓ -, dedicant a la comercialització de diverses marques en exclusiva pertanyents a l’àmbit de l’alimentació. Des de llavors, la firma ha seguit una trajectòria que ha transcorregut de forma paral·lela a l’evolució de les empreses representades, fins arribar a la importació de productes italians, i fins i tot a la distribució de la nostra pròpia marca Soul Food.

Descarrega’t la presentació corporativa

de la empresa

Fes click per descarregar el dossier

DESCARREGAR PDF >>