Les huevas de Mújol , són considerades el caviar de la Mediterrània, són sense cap dubte un dels productes més apreciats pel seu intens i agradable gust de mar i a més són un aliment molt nutritiu.

Les huevas són un deliciós salaó, component indispensable en qualsevol aperitiu mediterrani. En aquesta ocasió et presentem Les HUEVAS DE MÚJOL HERPAC, la més desitjada de totes. Un producte d’una qualitat superior que no deixa indiferent.

Es solen servir com a aperitiu, o bé amanides amb un bon oli d’oliva verge extra, i són una delícia, però amb elles també podem enriquir molts plats fent-los més saborosos.

SARDINES ANXOVADES HERPAC , són una semiconserva, lloms de sardina oberts i nets, en salaó elaborades amb el mateix procediment que es fan les anxoves.

Producte molt saludable, recomanable per reduir el colesterol pel seu alt contingut en omega 3, font de proteïnes i magnesi.

FILET DE VERATHERPAC, producte en conserva en oli d’oliva , envasat en llaunes de 670 gr. pes escorregut. El verat és un peix blau, conegut també com a “sarda” o “macarela”.

És molt cobejat pel seu bon gust i la consistència de la seva carn. Pertany a la mateixa família de la tonyina i el bonítol. Font d’Omega 3, els nostres filets de verat són, a més de sans, deliciosos. Proveu en una picada de tomàquet, en una amanida…