Olives verdes amb os de varietat Gordal i calibre 60/80, destaquen per la seva gran mida i carnositat, és l’oliva de més calibre que es pot trobar en territori espanyol. D’aspecte verd i lleugerament daurat, la seva textura és dura.

L’acurada selecció de l’oliva i el saber fer en l’art de l’amanit, donen com a resultat una gamma de productes de gran qualitat, els quals estan reservats per als paladars més exigents. El procés de producció inclou cates de manera regular per comprovar la constància de la qualitat del producte.

OLISPANIA Olives, S.L. Empresa situada a Jumilla a Murcia, creada el 2012 després de la unió de dues famílies amb més de 30 anys d’experiència en el sector, el principal objectiu ha estat desenvolupar un producte de màxima qualitat. La seva filosofia està orientada a l’excel·lència pel que fa a la seguretat alimentària i a la satisfacció de client tenen des de fa tres anys la certificació IFS amb un nivell superior (96’27 sobre 100). Dels seus productes en destaca l’ àmplia gamma de farcits. Disposen també d’un assortit de sabors elaborats amb les varietats Manzanilla, Verdial, Gordal, Cacereña i Cuquillo.