Olives de gamma Premium de qualitat superior de la varietat Manzanilla , amb os , sabor a anxova i de calibre 160/180. Us les oferim en format de 250gr, 500 gr i 2,5 kg per hostaleria.

L’acurada selecció de l’oliva i el saber fer en l’art de l’amanit, donen com a resultat una gamma de productes de gran qualitat, els quals estan reservats per als paladars més exigents. El procés de producció inclou cates de manera regular per comprovar la constància de la qualitat del producte.

OLISPANIA Olives, S.L. Empresa situada a Jumilla a Murcia, creada el 2012 després de la unió de dues famílies amb més de 30 anys d’experiència en el sector, el principal objectiu ha estat desenvolupar un producte de màxima qualitat. La seva filosofia està orientada a l’excel·lència pel que fa a la seguretat alimentària i a la satisfacció de client tenen des de fa tres anys la certificació IFS amb un nivell superior (96’27 sobre 100). Dels seus productes en destaca l’ àmplia gamma de farcits. Disposen també d’un assortit de sabors elaborats amb les varietats Manzanilla, Verdial, Gordal, Cacereña i Cuquillo.