Formatgeria ubicada a la zona de Parma a Collecchio, amb DOP produeixen a la zona d’origen d’acord amb les normes  de producció, seguin una acurada alimentació de les vaques, i una selecció qualitativa del producte.  Si provem un tros de parmesà, el gust ens envolta en un equilibri dolç i saborós, ens recorda a la llet fresca, a la suavitat de la nata, de la mantega i del iogurt. Qualitat nutricional: Ric en calci, fòsfor, oligoelements i vitamines, és molt digerible. És un dels formatges amb nivells més baixos de colesterol. MG 32%

S’assegura que la cadena de subministrament és completa del camp al producte acabat, la llet prové de granges pròpies i de criadors de confiança amb més de 50 anys de col·laboració. Llet poc desgrassada, poc quall, molt poc sèrum, sal controlada,  maduració lenta en un ambient humit.

El parma de 24 mesos de maduració té una pasta de gra fi, color groc palla, sabor equilibrat, dolç però alhora gustós i evoca notes de llet fresca. És el condiment més versàtil, adequat per afegir una nota de delicadesa a qualsevol plat sense treure’n el gust.