Pebrots del piquillo farcits de Bonítol del Nord o de  Bacallà elaborats amb ingredients 100% naturals i sense conservants. Escalivats a la llenya i farcits de forma artesanal amb beixamel, van acompanyats d’una deliciosa salsa. Molt fàcils de preparar: escalfar i llest.

Vivim pendents del rellotge, les presses, els horaris, els embussos … treure temps per cuinar és poc menys que una odissea. Per això us oferim aquests plats preparats perquè només us hagueu de preocupar-te de gaudir.

S’elaboren de forma artesanal. En primer lloc es prepara la salsa, amb pebrots i tomàquet; a continuació la beixamel a la qual s’afegeix el Bonítol del Nord o el Bacallà. De forma manual, s’omplen els pebrots amb beixamel. I finalment s’afegeix la salsa.

Un cop oberts els Pebrots del piquillo , recomanem conservar-los a temperatura ambient, en un lloc fresc sense llum solar directa. A l’hora de consumir-lo, es poden escalfar al bany maria en un cassó d’aigua bullint introduint la llauna durant 5 minuts o al microones durant 2-3 minuts bolcant el contingut de la llauna en un plat.

Els pebrots farcits de Bonítol de el Nord o de Bacallà són una opció molt saludable, font de proteïnes d’alt valor biològic, alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix, i ric en vitamines A i D, que ajuden a mantenir sans els nostres teixits i a prevenir malalties degeneratives.