PERNILS I EMBOTITS

UNA MOLT BONA VARIETAT DE PRODUCTES CÀRNICS

Anem a buscar màxima qualitat, fabricants artesans i innovadors tant amb la gamma de productes com amb les presentacions, per donar resposta a les noves tendències i demandes dels consumidors.

Florencio Sánchez e Hijos

Fundada el 1920, situada a Campillo de Salvatierra pedania que pertany a Guijuelo, el millor lloc per curar pernils on el microclima és ideal, hivern sec i llarg i estiu calorós i curt. Rigorós control de la qualitat de la matèria primera, de l’alimentació que rep l’animal i temps de curació dels productes.

La Selva

Empresa fundada el 1917 a Campllong, comarca de La Selva, la família Albertí ha estat sempre la titular del negoci, ara en Xavier n’és la tercera generació. El 1944 es dóna l’impuls apostant per un nou sistema d’elaboració del pernil cuit: la cocció en llauna, en aquest producte La Selva és referent mundial i líder en els mercats. Actualment han professionalitzat la innovació, qualitat i producció de productes d’alta Xarcuteria.

Sobrassada La Luna

Fundada l’any 1900 a Sóller, actualment és l’empresa més antiga fent sobrassada amb la IGP. Són els primers fabricants a elaborar sobrassada amb certificat de producció ecològica. Seleccionen les millors carns, espatlla i cansalada de llom 50% de cada, és més melosa i grassa. La carn sempre és fresca. Únics amb curació 100% natural, res de càmeres. Tota la sobrassada La Luna té mínim 3 mesos de curació, la competència uns 45 dies. La curació natural dona com a resultat que no tingui acidesa i l’aroma es manté.

Embotits Entrepeñas

Embutidos Entrepeñas, és una empresa artesana i familiar, l’avalen més de 60 anys de tradició. Situada a Geras de Gordón, al nord de la província de Lleó a 1.200 metres d’altitud, zona ideal per la curació lenta i natural dels elaborats. El seu producte estrella és la Cecina, amb IGP (Indicació Geogràfica Protegida), només es fabrica a la província de Lleó.

Embotits Can Rosés

Els productes de Can Rosés s’elaboren amb ingredients naturals, només magre de porc seleccionat i pebre, sense afegits. Autèntica llonganissa i fuet català de sabor gustós i casolà.

Vols rebre més informació?

    NOM

    EMAIL

    TELÈFON DE CONTACTE

    MISSATGE