Les PICADES CUICK són el toc final perfecte, aporten textura, aroma i color, realçant el sabor del plat.

CUICK elabora, bases de cuina naturals per donar un cop de mà als cuiners, les bases són el principi d’un bon plat, o el toc final. En qualsevol cas són imprescindibles tant en la gastronomia moderna com la més tradicional.

Picada de Festuc, per condimentar amanides, saltejats, peixos i carns al forn o planxa o barbacoa, carpaccios, tàrtars

Picada de Nyora, per condimentar arrossos, rostits de carn o au, guisats, estofats o simplement per condimentar unes verdures al forn o brasa.

Picada de safrà per arrossos i fideuàs.

Picada de pinyó, per Rostits i guisats (Fricandó, cua de bou…), estofats i plats de cassola tant de peix com carn (sarsuela, suquets…). Vinagretes per amanides, condimentar peixos o carns al forn, planxa, carpaccios…

Els productes CUICK estan pensats per estalviar temps al cuiner sense comprometre qualitat ni sabor. Elaborats per professionals amb ingredients de proximitat de la millor qualitat, prioritzant el respecte al producte, els temps de cuina i el seu valor nutricional, llestos només per acabar de donar el “toc personal” al plat.

Productes sense conservants, colorants, additius, sals ni sucres afegits, elaborats amb ingredients 100% naturals, frescos i de proximitat.