Comença a vestir el teu establiment de festa, que el color i la felicitat de les festes entri ja al teu entorn. Et presentem els productes per anar omplint els aparadors….

De la nova gamma de productes My Chef elaborada per Gastrocook, aquest Nadal us oferim productes especials  l’ ESPATLLA DE XAI AMB PATATES CONFITADES i MIG GARRI AMB POMES CONFITADES

A part d’aquests productes us seguim oferint també la CUA DE VACÚ GUISADA, el MELÓS DE VACÚ AMB BOLETS, la GALTA DE PORC ROSTIDA, el POLLASTRE ROSTIT AMB PRUNES I PINYONS, les ESPATLLETES DE CONILL EN ESCABETX SUAU, el CARPACCIO DE PEU DE PORC i el PULLED PORK

Gastrocook, estan situats a la comarca d´Osona, producte 100% català. Són especialistes en l’elaboració de productes seguint la tècnica de cocció a baixa temperatura, compten amb una maquinària especialitzada que permet garantir resultats òptims en aquest tipus d’elaboracions, i es garanteix la seguretat alimentària de cada lot d’elaboració. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant, en absència d’oxigen. Gràcies a aquestes condicions, s’aconsegueixen uns beneficis als diferents elements que configuren un plat:

TEXTURA: Les coccions suaus i lentes que caracteritzen la cuina al buit a baixa temperatura permeten aconseguir textures tendres, meloses i homogènies a les carns, difícils d’aconseguir amb altres tècniques de cocció.

GUST: És una tècnica que respecta els productes i preserva les seves propietats organolèptiques, potenciant les aromes i sabors. Així mateix, l’absència d’oxigen fa que no hi hagi oxidació dels ingredients i, per tant, una millor conservació.

SALUT: El respecte pel producte també el trobem a nivell nutricional, ja que és una tècnica que permet preservar millor les qualitats nutricionals dels aliments.

Els productes MYCHEF es basen en els valors següents:

Sabor i Salut : Receptes tradicionals elaborades amb productes frescos o oli d’oliva, garantia de sabor i salut

100% natural: Plats elaborats sense additius, sense colorants i sense conservants artificials, són productes sense E’ s.

Sense gluten: Aptes per a persones amb celiaquia, ni altres al·lèrgens.

Màxima qualitat: La qualitat és la nostra matèria primera principal, per garantir uns plats elaborats fets com a casa.

Fàcil i còmode : Plats molt fàcils de regenerar, al bany maria o microones, per gaudir com acabats de fer.