FORMATGE LEICESTERSHIRE VERMELL – Promoció amb regal!

PROMOCIÓ ESPECIAL DEL MES
Per cada peça que compreu, regalem un ganivet de la marca Boska ideal pel tall professional de formatges semi-durs ( valorat en més de 30€) . És l’eina perfecte per aconseguir un tall impecable del formatge. Mida: 21 cm, i fulla 4 cm.

Formatge anglès, elaborat seguint la recepta tradicional a Leicestershire, formatge de llet  pasteuritzada de vaca, de pasta dura amb un suau tenyit de groc vermellós. La seva elaboració és semblant a la del cheddar i deu el seu color a l’addició del achiote, colorant vegetal que ha acabat substituint al suc de  pastanaga que s’utilitzava en el passat. Madura entre 3 i 9 mesos. El seu sabor és lleugerament dolç.

Aquí podeu veure un vídeo de com tallar i presentar el formatge als vostres establiments:

Long Clawson Dairy porta més d’un segle elaborant formatges anglesos i segueixen utilitzant els mateixos mètodes que van utilitzar els fundadors per produir formatges. LEICESTERSHIRE  és un formatge 100% britànic, utilitzant l’ experiència centenària juntament amb tècniques innovadores, fa que cadascuna de les peces sigui veritablement única. Elaborat seguint la recepta tradicional, les peces s’unten amb mantega, s’emboliquen en un drap i es maduren durant sis mesos obtenint un formatge de textura oberta i escamosa amb un sabor lleugerament dolç i caramel·litzat i un ric color taronja daurat. És l’únic formatge Leicester pasteuritzat produït al comtat de Leicestershire . Ha estat guardonat amb l’or en els Global Cheese Awards i els International Cheese Awards.