Sabores de Tallante, és una empresa situada a Cartagena, amb més de 30 anys d’experiència en el sector làctic, però amb més de 100 anys en el món ramader.

Situats en un lloc privilegiat, en els turons de Tallante, espai protegit i a 8 km del mar, amb una pastura peculiar a base de romaní farigola. Ens ofereix el QUESICO JOVEN DEL ABUELO PEPE, un formatge de llet pasteuritzada de cabra, coagulació enzimàtica produïda amb quall animal natural de cabrit. Sense cap potenciador, ni colorant ni conservant, totalment natural. De color beig amb tons vermells, produïts de forma natural per les espores qui hi ha a la flora dels turons de Tallante, on es cura el formatge.

A Sabores de Tallante, totes les cabres són de ramaderia pròpia, no compren llet a tercers. Primer de tot es munyeixen i després pasturen. L’elaboració del formatge es fa amb la llet del dia, per tant, no necessita cap conservant, es a dir, és tot absolutament natural. Al basar-se en una alimentació natural i no portar cap espessant, saboritzant ni conservant, la textura del formatge varia en funció de l’època de fabricació. Més extracte sec a l’hivern i menys sec a l’estiu. Són una empresa compromesa amb la conservació del medi ambient, amb béns tant ecològics com sostenibles i amb aldeas Infantiles.

Col·laboren amb un projecte en el que tots els consums d’aigua, són depurats amb filtres biològics sense productes químics.