El salmó fumat d’AHUMADOS DOMINGUEZ  és el producte adient per aquestes festes, fa lluir qualsevol taula  i és molt versàtil alhora de preparar-lo.

En aquestes dates comptem amb tres formats especials la PEÇA PRETALLADA  DE 700GR, el LLOM DE SALMÓ PRETALLAT DE 300GR i el SASHIMI DE 300GR.

El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d’expressar l’harmonia entre una matèria primera excel·lent i  “l’ aromatitzat” Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l’any i la corresponent temperatura de l’aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d’haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d’art.

El Salmó fumat és un aliment molt saludable, 100% natural, sense additius i amb un contingut natural en proteïnes i  omega-3.